Daktent huren

daktenten voor op je eigen personenauto

Daktent

Wat is een daktent? Een daktent is letterlijk een tent op je autodak. Je kunt de daktenten grofweg verdelen in twee soorten. Het origineel met een softcover deze kun je open vouwen waardoor de daktent wordt opgezet en de hardtop deze zet je op door de bovenkant van de hardcover te ontgrendelen en uit te zetten. Beide soorten daktenten zijn er in veel verschillende uitvoeringen en formaten. Er zijn zelfs elektrische varianten met afstandbediening.

Wij verhuren daktenten van het Duitse merk Reimo deze zijn standaard voorzien van een matras en ladder. Onze daktent past op nagenoeg elke auto en biedt een ruime slaapplaats aan twee volwassen personen. Open geklapt is de daktent 240(l) x 140(b) x 130(h) groot en weegt ca. 51 kg. Check hier de beschikbaarheid en de tarieven voor je gewenste huurperiode.

Daktent opzetten

We hebben niet voor niks gekozen voor het verhuren van Reimo daktenten het opzetten en inklappen van deze daktent is zeer gemakkelijk en snel. Eenmaal op de plaats van bestemming verwijder je de reishoes en staat de daktent in enkele eenvoudig uit te voeren stappen. Je kunt dus relatief snel, binnen enkele minuten, op en afbouwen. Daardoor is de verhuur daktent ideaal voor avontuurlijke reizen maar hij kan ook prima dienst doen als slaapplaats voor een paar dagen ontspannen op dezelfde plek. We hebben instructie filmpjes gemaakt over de te volgen stappen bij ophalen, uitklappen, inklappen en terug brengen.

Daktent uitvoering

Onze verhuur daktenten zijn voorzien van een ingang en ventilatie ramen rond om die natuurlijk kunnen worden afgesloten. Naast dat ze kunnen worden afgesloten zijn ze ook voorzien van muskieten netten voor een optimale ventilatie en een goede nachtrust.

Je eigen beddengoed, slaapzakken en kussens kunnen, mits je het netjes plat legt en verdeeld, in de daktent blijven liggen als je hem zonder druk kunt inklapen. Alle ingredienten zijn dus aanwezig om je “thuis op je dak” te voelen!

Online eenvoudig en gemakkelijk daktenten huren!

Daktent verhuurbedrijf "Thuis op je dak" in Hoogland, Amersfoort verhuurt tenten voor op je eigen personen auto. Hierbij hanteert we een eenvoudige maar doeltreffende verhuur wijze. In drie eenvoudige stappen kun je gemakkelijk een daktent huren bij "Thuis op je dak".

“Avontuurlijke reizen maken met een daktent van thuis op je dak”